24 i 25 września Food Town w Fabryce Norblina zamieni się w scenę pełną barmańskich popisów i niezwykłych emocji. Najlepsi flair bartenderzy z całego świata pokażą, że przygotowanie koktajlu może być prawdziwym widowiskiem.
Największy i najbardziej spektakularny konkurs sztuki barmańskiej w Polsce wraca do Fabryki Norblina! Food Town Flair Challenge po raz trzeci przyciągnie do Warszawy barmanów, którzy z shakerów, butelek i kieliszków uczynią narzędzia artystycznego show. Precyzja, kreatywność, odwaga i odrobina ryzyka – wszystko to sprawia, że flair to nie tylko technika, ale prawdziwe widowisko na żywo.
Podczas dwudniowego wydarzenia zobaczymy zawodników, którzy zamieniają proste triki w zjawiskowe choreografie, a klasyczne koktajle w dzieła sztuki. To niepowtarzalna okazja, by poczuć atmosferę międzynarodowych mistrzostw i zobaczyć z bliska, jak wygląda rywalizacja na światowym poziomie.
Wtorek 23.09.2025
20:00 – Aperitif (Donkey Shoe) – Guest Shift -Aistis z Panamerico Bar, Miami
Środa 24.09.2025
15:00 – Eliminacje (Food Town – Gimlet Live)
20:00 – Guest Shift (Donkey Shoe) – Luca Corradini z Mariposa Negra, Barcelona
22:00 – After Party (Food Town – Gimlet Live)
Czwartek 25.09.2025
Food Town Flair Talks:
12:00 – Luca Corradini z Mariposa Negra, Barcelona – (Kinogram)
13:00 – Tom Dyer, UK – (Kinogram)
14:00 – Maciej Szymański, Full House Group, Donkey Shoe – (Kinogram)
20:00 – Finał Konkursu (Food Town – Gimlet Live)
23:00 – After Party (Food Town – Gimlet Live)


